Oțet de mere Live Golden Apple cu struguri 700ml
Producator: N/A
30.42 Lei
Mergi la magazin Anunta-ma cand pretul acestui produs scade!Magazine si preturi
Oțet de mere natural, polonez, care conține culturi bacteriene vii. Nepasteurizat și nefiltrat.
Oțetul natural de mere este produs prin fermentarea pulpei de mere - obținută din zdrobirea fructelor întregi - fără utilizarea drojdiei. Pulpa se toarnă cu apă și se lasă în cuve deschise câteva sau câteva săptămâni, oxigenând-o. În acest moment, începe o scurtă fermentație alcoolică și apoi, datorită organismelor microscopice, ciupercilor și bacteriilor, se transformă în fermentație acetică. După procesul de fermentare a oțetului, conținutul de alcool scade la aproximativ 0,2%. Pentru producție, folosim specii de mere suculente și aromate precum: campion, renetă aurie, renetă cenușie, coca de portocală, Antonówka, măr de zmeură, care cresc în livada noastră. Oțetul nostru este făcut din mere întregi, fiind pline de valoare, deoarece conțin toate ingredientele care promovează sănătatea din pulpă, coajă, miez și semințe.
Nu același lucru se poate spune despre oțetul făcut doar din sucuri sau din deșeuri Dacă la un astfel de suc se adaugă sulfiți, conservanți sau antioxidanți artificiali, este dificil să vorbim despre orice proprietăți de promovare a sănătății ale unui astfel de oțet. Tratamentele de mai sus ucid ceea ce este cel mai valoros în oțet, adică culturile vii de bacterii și enzime, și lasă doar acidul acetic responsabil pentru gustul produsului, de aceea nu folosim sulfiți, conservanți, antioxidanți sau coloranți în producție proces al oțetului nostru. Oțetul în sine este un conservant natural, așa că trebuie să utilizați doar această caracteristică specifică. Mai mult, pentru a păstra toate proprietățile de promovare a sănătății ale oțetului nostru, nu îl filtram și nici nu îl distilăm. Prin urmare, este în mod natural tulbure, sedimentul de fructe se depune în partea de jos, iar în partea de sus se formează un dop alb (mamă de oțet) sau suspensie, cu cât oțetul este mai gros, cu atât este mai vechi. Acest lucru demonstrează, de asemenea, că oțetul este încă viu și se maturizează încă activ. Aceste caracteristici dovedesc calitatea înaltă a produsului. Perioada de valabilitate a unui astfel de oțet este foarte lungă deoarece fermentația silentioasă nu este întreruptă, astfel încât poate fi păstrat în sticle închise timp de doi ani sau mai mult, dobândind doar o aromă mai puternică, claritate și un plus. Oțetul de mere va fi la fel de bun ca și cel bun folosit în timpul producției de mere și cât de simplu a fost procesul de producție în gătit, în medicină și în cosmetică bucătărie Cel mai adesea, proprietățile minunate ale oțetului de mere sunt folosite pentru a conserva alimentele și a asezona preparatele.
Pentru băut, pentru salate Puteți folosi și oțetul de mere pentru a asezona sosurile și supele Un alt avantaj interesant al oțetului de mere viu este faptul că poate priva alimentele de substanțe care ne sunt dăunătoare, precum lectinele. Acest lucru se întâmplă prin pre-digerarea produselor într-un proces similar cu decaparea. Cum să folosești acest avantaj? De exemplu, se toarnă oțet viu (nu-l fierbe) peste legume de mărime medie: morcovi, țelină, pătrunjel, păstârnac, guli-rabe sau altele și aranjează-le în borcane. Turnați ½ linguriță de semințe de mărar și câțiva căței de usturoi în partea de sus a fiecărui borcan. Apoi inchidem borcanele si le lasam la temperatura camerei 4 zile. Apoi îl ducem într-un subsol răcoros. De asemenea, puteți omite semințele de mărar și, în schimb, adăugați sare în legume și apoi turnați oțet peste ele. Ele rezistă aproximativ un an la subsol. În bucătărie, posibilitățile și utilizările oțetului de mere sunt foarte versatile. Același lucru este valabil și pentru utilizarea sa în scopuri de sănătate. Este similar cu oțetul de mere. Conține 20 de compuși minerali diferiți: oligoelemente, adică clor, fier, fosfor, fluor, potasiu, calciu, cupru, magneziu, sodiu, sulf, siliciu și vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, P și beta-carotenul , care ne protejează împotriva radicalilor liberi. În plus, oțetul de mere conține și acizi lactic, citric, acetic și propionic și o gamă întreagă de enzime și aminoacizi, precum și ingrediente de balast importante pentru sănătate, precum pectina , care previne depunerea calciului în pereții arterelor, și bioflavonoide , a căror prezență favorizează o mai bună absorbție a vitaminelor de către organism. Amintiți-vă că acidul acetic este inamicul tuturor bacteriilor patogene. Nu numai că „curăță” stomacul și intestinele, dar și dezinfectează, detoxifiază și curăță rinichii, vezica urinară și tractul urinar Acidul acetic susține curățarea întregului organism, are proprietăți antiinflamatoare și restabilește echilibrul natural în grăsimi.
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Oțet |
categorie 4 | Poland |
EAN | 5903111925062 |
item.condition | new |
item.product_type | BAA |