Mix de paine fara gluten, 500 g, Fior di Loto
Producator: FIOR DI LOTO
24.20 Lei
Mergi la magazin Anunta-ma cand pretul acestui produs scade!Magazine si preturi
Amestec de făină fără gluten care permite prepararea painii de casă intr-un mod simplu și eficient.
Reteta de paine fara gluten. Mod de pastrare: Ingrediente: Prezentare:
Ingrediente:
-250 g Mix pentru paine fara gluten
-200 ml apă
-1 lingura Ulei bio de masline extravirgin
-50 g Seminte de dovleac, Seminte de floarea soarelui fara gluten / Mix de seminte bio pentru panificatie, fara gluten, Fior di Loto
-sare de mare
-12 g Drojdie bio fără gluten Instructiuni de preparare:
Se dizolvă drojdia în câteva linguri de apă caldă.
Așezați amestecul de pâine cu o gaura in mijloc și turnați o lingură de ulei, apa cu drojdia și sarea în centru.
Amestecati cu grijă ingredientele, adăugând treptat apa până obțineti o pastă moale și cremoasă.
La final adăugați semințele.
Ungeți o tava de copt cu ulei și puneti coca în ea.
Acoperiți aluatul și lăsați-l să crească timp de 40-50 de minute.
Când și-a dublat volumul, introduceți-l în cuptor la 180 ° - 200 ° pentru aproximativ 20/30 minute.
A se pastra la loc uscat si racoros, departe de surse de lumina si caldura.
*Făină de orez impalpabilă bio, *amidon de porumb bio, *amidon de tapioca bio, *zahăr bio, sare, agent de îngroșare: gumă xantan, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, corector de aciditate: tartrat de potasiu. *=ingrediente de agricultura ecologica.
500 g.
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Mix-uri |
EAN | 8016323036680 |
item.product_type | HF |