Mix de faina fara gluten si fara lactoza, 800 g, Bauckhof

 

Producator: Bauckhof

Anunta-ma cand revine pe stoc!
Adresa de email nu este corecta!
Trebuie sa fiti de acord cu notificarile!

Mix de faina fara gluten si fara lactoza, 800 g, Bauckhof

Mix de faina fara gluten si fara lactoza ideal pentru paine si preparate de patiserie. Atentie: La coacerea produselor de patiserie fara gluten se recomanda utilizarea ambelor functii de coacere (sus si jos).

Reteta de paine (pentru 2 paini de 400g).
Ingrediente: 500g de mix universal de fainuri, 450ml de apa claduta, 20g de unt sau margarina, 3g de sare, 1 plic de drojdie uscata (8g). Preparare: preincalziti cuptorul la 40º C; adaugati drojdia in apa calduta pentru rehidratare; intr-un bol mare amestecati mix-ul de faina cu sare; se adauga untul moale si se incorporeaza mix-ul de apa cu drojdie; amestecati cu o lingura pana obtineti un continut omogen apoi puneti continutul intr-o tava unsa; puneti tava la cuptor la 40º C timp de 45 min; cand aluatul a cresut, crestati cu un cutit si umeziti suprafata cu apa; coaceti la 210º C timp de 30 de minute.

Ingrediente:
amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala mei*, agent de îngroșare: gumă guar*. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica 1482 Kj/353 kcal; Grasimi (g) – 0,5 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,1; Glucide (g) – 82,8 Din care zaharuri (g) - 0,2; Fibre (g) – 3,2; Proteine (g) – 1,8; Sare (g) 0,02.

Prezentare:
800 g

General
categorie 0 Dietă și Nutriție
categorie 3 Mix-uri
EAN 4015637824598
item.product_type HF

RECENZII Mix de faina fara gluten si fara lactoza, 800 g, Bauckhof

Nu exista inca nicio recenzie scrisa!

Adauga o recenzie