Mix de faina fara gluten si fara lactoza, 800 g, Bauckhof
Producator: Bauckhof
Anunta-ma cand revine pe stoc!Mix de faina fara gluten si fara lactoza, 800 g, Bauckhof Mix de faina fara gluten si fara lactoza ideal pentru paine si preparate de patiserie. Atentie: La coacerea produselor de patiserie fara gluten se recomanda utilizarea ambelor functii de coacere (sus si jos). Reteta de paine (pentru 2 paini de 400g). Ingrediente:
Ingrediente: 500g de mix universal de fainuri, 450ml de apa claduta, 20g de unt sau margarina, 3g de sare, 1 plic de drojdie uscata (8g). Preparare: preincalziti cuptorul la 40º C; adaugati drojdia in apa calduta pentru rehidratare; intr-un bol mare amestecati mix-ul de faina cu sare; se adauga untul moale si se incorporeaza mix-ul de apa cu drojdie; amestecati cu o lingura pana obtineti un continut omogen apoi puneti continutul intr-o tava unsa; puneti tava la cuptor la 40º C timp de 45 min; cand aluatul a cresut, crestati cu un cutit si umeziti suprafata cu apa; coaceti la 210º C timp de 30 de minute.
amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala mei*, agent de îngroșare: gumă guar*. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica 1482 Kj/353 kcal; Grasimi (g) – 0,5 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,1; Glucide (g) – 82,8 Din care zaharuri (g) - 0,2; Fibre (g) – 3,2; Proteine (g) – 1,8; Sare (g) 0,02.
Prezentare:
800 g
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Mix-uri |
EAN | 4015637824598 |
item.product_type | HF |