Miere Manuka UMF 20+, 250 gr, Happy Valley

 

Producator: Happy Valley

304.19 Lei

Mergi la magazin Anunta-ma cand pretul acestui produs scade!
Adresa de email nu este corecta!
Trebuie sa fiti de acord cu notificarile!
Miere Manuka UMF 20+, 250 gr, Happy Valley

Mierea de manuka Happy Valley este certificată UMF® și testată după cel mai înalt standard de calitate, ceea ce va asigura că primiți cea mai pură și 100% autentică miere de manuka. Mierea Happy Valley provine din cele mai pure și izolate zone din Nouă Zeelandă și a fost obținută cu intervenție umană minimă. Sistemul de calitate UMF® garantează nivelul substanțelor active prezente în mod natural în mierea de manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene de excepție.

Cine suntem?
Happy Valley este o companie de familie care a luat naștere în 1975 și a fost fondată de către Ben și Dot Rawnsey. Timp de peste 40 de ani s-au dedicat să ofe re consumatorilor cea mai pură miere de Manuka din Nouă Zeelandă, folosind cele mai bune practice în apicultură. În prezent a 3-a generație de apicultori din familie își folosește cunoștințele și experiență pentru a avea grijă de peste 50000 de stupi, localizați în cele mai isolate zone din Nouă Zeelandă.
Compania noastră crede cu tărie în valorile familiei, în relațiile de durata, inovație și onestitate.

“ Familia este inima stupului nostru “

Ce deosebește mierea de Manuka de celelalte tipuri de miere?
Mierea de manuka provine din nectarul florilor arbustului de manuka (Leptospermum scoparium), originar din Nouă Zeelandă.
Mierea de manuka s-a făcut remarcată în lumea medicală datorită proprietăților sale antibacteriene deosebite față de toate celelalte tipuri de miere, că urmare a cercetărilor făcute de Prof. dr. Peter Molan în cadrul Universitățîi Waikato din Nouă Zeelandă.
Acesta a descoperit în 1981 că activitatea peroxidului de hidrogen din mierea de Manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene unice, este mult mai mare decât în oricare alt tip de miere. Sustantele active răspunzătoare pentru activitatea antibacteriana non peroxidica sunt metilglioxalul (MG) și dihidroxiacetona (DHA), care se găsesc predominant în mierea de Manuka.

Cercătările efectuate pe parcursul a aproape 40 de ani au dezvăluit proprietățile terapeutice remarcabile ale mierii de manuka: antibacteriene, antimicrobiene, antifungice, antiseptice, antivirale, antiinflamatorii și antioxidante. Mierea de manuka susține intens sistemul imunitar și sănătatea organismului, fiind un remediu natural extrem de eficient.
Însă nu toată mierea de manuka este activă, ci doar mierea de manuka care conține un nivel ridicat al markerilor specifici ( MG și DHA). Standardul de calitate UMF® măsoară și garantează nivelul substanțelor active prezente în mod natural în mierea de manuka, care îi conferă proprietățile antibacteriene de excepție.
UMF® = GARANȚIA CALITĂȚIi
UMF® (Unique Manuka Factor = factorul unic Manuka) este singurul sistem de evaluare, care determină puterea antibacteriană a mierii de manuka, prin măsurarea tuturor celor 3 markeri cheie prezenți în mierea de manuka (nu doar a unuia singur, analizat izolat):
1.nivelului de metilglioxal (MG) = indică activitatea peroxidului de hidrogen ⃰
2.nivelului de dihidroxiacetona (DHA) = indică activitatea peroxidului de hidrogen ⃰
3.leptosperin = substanță care indică că mierea de Manuka este 100% AUTENTICĂ, deoarece se găsește exclusiv în nectarul florilor de Manuka.
⃰Nivelul activității peroxidului de hidrogen este indicatorul proprietăților antibacteriene ale mierii de manuka. Cu cât acesta este mai ridicat, cu atât mierea de manuka are efect antibacterian mai puternic.
UMF® este o marcă înregistrată, internațional recunoscută și verificabilă, utilizată doar de către producătorii licenţiaţi din Nouă Zeelandă. Este singurul standard de calitate care stă în spatele cercetărilor efectuate asupra mierii de manuka şi totodată un sistem de clasificare care garantează că mierea de manuka este 100% pură și activă (are nivel ridicat de DHA și MG), ceea ce înseamnă că are proprietăți antibacteriene deosebite față de mierea obișnuită.

În concluzie prezenţa pe ambalaj a simbolului UMF® este o garanţie absolută a calității.
Marca UMF® este urmată de un număr care indică puterea activității UMF® a unui lot de miere de manuka. Cu cât numărul este mai mare, cu atât acțiunea produsului este mai puternică.
Mierea Happy Valley UMF® este testată de către laboratoare independente care arată că respectă nu numai standardul mierii monoflorale de manuka impus de Guvernul Noii Zeelande, dar și standardele de puritate și calitate impuse de Asociația UMF®. Asociația UMF® efectuează periodic audituri și testează mierea de manuka UMF® pentru a garanta consumatorilor calitatea acesteia.

MIEREA DE MANUKA HAPPY VALLEY UMF®:
•respectă MPI – standardul mierii de Manuka impusă de Guvernul Noii Zeelande
•respectă standardul UMF® de calitate și puritate – Licență UMF® 2024
•este ambalată în Nouă Zeelandă, în fabrică certificată RMP no: HVH111

General
categorie 0 Dietă și Nutriție
categorie 3 Miere
EAN 9400554004393
item.condition new
item.product_type HF

RECENZII Miere Manuka UMF 20+, 250 gr, Happy Valley

Nu exista inca nicio recenzie scrisa!

Adauga o recenzie