Miere de Rapita, 220 g, Institutul Apicol
Proprietati: Ingrediente: Informatii Nutritionale/100g: Precautii: Prezentare:
- cristalizează foarte repede și are o textură fină și cremoasă, fiind ușor tartinabilă, iar gustul său este deosebit, fiind mai puțin dulce comparativ cu al celorlalte tipuri de miere.
- datorită conținutului bogat în glucoză, magneziu și potasiu, mierea de rapiță poate fi consumată în perioadele de efort fizic și intelectual intens, furnizând nutrienți valoroși.
miere rapita
1254 KJ/300kcal/100 g
Cristalizarea mierii este un proces natural si o garantie a calitatii.
220 g
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Miere |
EAN | 5941722000709 |
item.condition | new |
item.product_type | HF |
RECENZII Miere de Rapita, 220 g, Institutul Apicol
Nu exista inca nicio recenzie scrisa!