Miere de mana bio cruda, 420 g, Colonia
Producator: Colonia
36.00 Lei
Mergi la magazin Anunta-ma cand pretul acestui produs scade!Magazine si preturi
Termenul de ”miere crudă” sau ”miere vie” este utilizat atunci când vorbim despre mierea extrasă la rece și aflată în starea ei naturală, fără a fi încălzită. Proprietati: Deoarece produsele apicole sunt produse de către de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietăților organoleptice, de aceea culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putând să varieze de la un lot la altul, fără a influența beneficiile și calitatea produselor. Contraindicatii/Precautii: Prezentare:
Mierea crudă Colonia este o miere naturală, pură, neprocesată termic, păstrându-și astfel intacte și vii enzimele și vitaminele care îi conferă calități nutritive și beneficii de excepție.
Mierea de mană se mai numește și miere de pădure deoarece ea se obține în zonele de pădure care pot fi atât de conifere (brad, molid, pin, etc) cât și de foioase (arțar, stejar, etc).
Mierea de mană nu provine din nectar, ci din mană -secreția afidelor- o substanţă dulce care se găseşte în anumite perioade ale anului pe frunzele sau tulpinile unor arbori (răşinoase, stejar). – afidele – nişte insecte mici care se hrănesc cu seva copacilor şi care elimină o substanţă dulce, mană, culeasă ulterior de albine. Mierea de mană are proprietăți antiinflamatorii, este antioxidantă, imunostimulanta, ajută la vindecarea unor boli bacteriene, dermatologice, degenerative, inflamatorii și autoimune. Folosit extern este benefic pentru răni și boli antireumatice. De asemenea, este folosit împotriva inflamației ovarelor. Este util în afecțiuni respiratorii: Folosit ca expectorant și calmant a respirației pentru bolile pulmonare și tusea cronică. Bun pentru astm și bronșită. Dacă mierea este consumată cu fagure, aceasta va avea efecte bronhodilatatoare. Ceea ce face mierea de mană specială este compoziția ei nutrițională și beneficiile unice, ea contribuind la sănătatea sistemului digestiv, respirator și a pielii. Aceasta ajută la combaterea oboselii, calmează tusea și durerile de gât, îmbunătățește aspectul pielii și calmează gastrită, putând fi utilă chiar în tratarea ulcerelor gastrice.
În comparație cu alte tipuri de miere, mierea de mană este mai bogată în minerale, cum ar fi mangan, fosfor, zinc, cobalt și sulf. În plus, în ea regăsim și calciu, magneziu, fier și potasiu în cantități mai ridicate, împreună cu polifenoli și alți antioxidanți și prebiotice (sursă de hrană pentru bacteriile din intestine care contribuie la o bună digestie).
Mierea de mană are o cantitate mai redusă de glucoză decât mierea obținută din nectarul florilor și în ea se găsește un procent mai ridicat de zaharuri complexe.
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirmă faptul că mierea este crudă și atestă calitatea superioară a acesteia.
Produsele apicole NU sunt recomandate copiilor sub vârsta de 1 an.
Informațiile prezentate sunt de natură informativă și nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescripțiile medicilor specialiști.
420 g.
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Miere |
EAN | 5949235951686 |
item.product_type | HF |