Golden Apple oțet de cidru de mere viu 700ml, Bio-Las
Producator: N/A
40.54 Lei
Mergi la magazin Anunta-ma cand pretul acestui produs scade!Magazine si preturi
Oțetul natural de mere este produs prin fermentarea pulpei de mere - obținută din măcinarea fructelor întregi - fără utilizarea drojdiei. Pulpa se toarnă cu apă și se lasă în cuve deschise câteva sau câteva săptămâni, oxigenând-o. În acest moment, începe o scurtă fermentație alcoolică și apoi, datorită organismelor microscopice, ciupercilor și bacteriilor, se transformă în fermentație acetică. După procesul de fermentare a oțetului, conținutul de alcool scade la aproximativ 0,2%.
- fermentație naturală culturi bacteriene vii enzime active nepasteurizat nesulfurată nefiltrate Pentru băut, pentru salate
Pentru producție, folosim specii de mere suculente și aromate, cum ar fi: campion, renetă aurie, renetă gri, coca-cola de portocală, Antonówka, zmeură, care cresc în livada noastră oțetul nostru făcut din mere întregi este deplin pentru că conține toată sănătatea -promovarea ingredientelor din pulpă, coajă, cuiburi și semințe în sine. Nu același lucru se poate spune despre oțeturile făcute numai din sucuri sau deșeuri Dacă la un astfel de suc se adaugă sulfiți, conservanți sau antioxidanți artificiali, este dificil să vorbim despre orice sănătate. promovarea proprietăților unui astfel de oțet. Tratamentele de mai sus ucid ceea ce este cel mai valoros în oțet, adică culturile vii de bacterii și enzime, și lasă doar acidul acetic responsabil pentru gustul produsului, de aceea nu folosim sulfiți, conservanți, antioxidanți sau coloranți în producție proces al oțetului nostru. Oțetul în sine este un conservant natural, așa că trebuie să utilizați doar această caracteristică specifică. Mai mult, pentru a păstra toate proprietățile de promovare a sănătății ale oțetului nostru, nu îl filtram și nici nu îl distilăm. Prin urmare, este în mod natural tulbure, sedimentul de fructe se depune în partea de jos, iar în partea de sus se formează un dop alb (mamă de oțet) sau suspensie, cu cât oțetul este mai gros, cu atât este mai vechi. Acest lucru demonstrează, de asemenea, că oțetul este încă viu și se maturizează încă activ. Aceste caracteristici dovedesc calitatea înaltă a produsului. Perioada de valabilitate a unui astfel de oțet este foarte lungă deoarece fermentația silentioasă nu este întreruptă, astfel încât poate fi păstrat în sticle închise timp de doi ani sau mai mult, dobândind doar o aromă mai puternică, claritate și un plus. Oțetul de mere va fi la fel de bun ca și cel bun folosit în timpul producției de mere și cât de simplu a fost procesul de producție în gătit, în medicină și în cosmetică . Cel mai adesea, proprietățile minunate ale oțetului de mere sunt folosite pentru a păstra alimentele și pentru a asezona mâncărurile.
Exemple: Sfeclă roșie în oțet de mere Pune 2 kg de sfeclă roșie mici fierte și curățate în borcane Adăugați o ceapă, o frunză de dafin și niște semințe de muștar: Se fierbe 1 și ½ litru de oțet cu 1 linguriță de sare. zahăr Dacă vă place mai puțin sfecla acră, adăugăm și ½ litru de apă. Turnați saramura fierbinte peste sfecla roșie din borcane. Învârtiți. Se pasteurizează timp de 20 de minute. Hering copt (sau alt pește) în marinată cu oțet. Puneți mai multe bucăți de pește copt într-un borcan, intercalându-le cu felii de ceapă, piper și ciuperci: Se fierbe 1 litru de oțet cu ½ lingură de sare și ½ lingură de zahăr, câteva boabe de ienibahar și două foi de dafin peste pestele din borcan si se lasa deoparte pana a doua zi Sos vinaigreta ½ cană de oțet de mere 4 linguri de ulei de in sau ulei de măsline ½ linguriță de miere de salcâm 1 linguriță de muștar Un praf de sare, un praf de turmeric, un praf de chili Se amestecă totul și se toarnă peste salată supe cu oțet de mere Un alt avantaj interesant al oțetului viu de mere este faptul că poate priva alimentele de substanțele dăunătoare pentru noi, adică lectinele, conținute în acesta. Acest lucru se întâmplă prin pre-digerarea produselor într-un proces similar cu decaparea. Cum să folosești acest avantaj? De exemplu, se toarnă oțet viu (nu-l fierbe) peste legume de mărime medie: morcovi, țelină, pătrunjel, păstârnac, guli-rabe sau altele și aranjează-le în borcane. Turnați ½ linguriță de semințe de mărar și câțiva căței de usturoi în partea de sus a fiecărui borcan. Apoi inchidem borcanele si le lasam la temperatura camerei 4 zile. Apoi îl ducem într-un subsol răcoros. De asemenea, puteți omite semințele de mărar și, în schimb, adăugați sare în legume și apoi turnați oțet peste ele. Ele rezistă aproximativ un an la subsol. În bucătărie, posibilitățile și utilizările oțetului de mere sunt foarte versatile.
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Oțet |
categorie 4 | Poland |
EAN | 5903111925055 |
item.condition | new |
item.product_type | BAA |