Fulgi de ovaz Eco, 475g, Bauckhof Ideali pentru prepararea de muesli si terciuri, inclusiv pentru copii, datorita fulgilor maruntiti. Fulgii provin din ovaz cultivat si procesat controlat fara gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include ovazul fara gluten in dieta lor, deoarece structura proteica a ovazului difera de cea a altor cereale precum grau, secara sau orz. Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si gradual intr-o dieta fara gluten.
Sugestie de preparare Crema de ovaz: 100g fulgi de ovaz, 400ml lapte sau bautura vegetala.Se pun laptele si ovazul intr-o craticioara pe foc si se fierb timp de 5 minute la foc mic, amestecand constant pana cand se obtine consistenta dorita. Se pot adauga iaurt, fructe, nuci, miere, etc. Se serveste calduta sau rece, dupa plac.
Ingrediente:
fulgi de ovaz* fara gluten.*Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Valori nutritionale/100g: Energie - 1560kJ/ 370 kcal; Grasimi (g)6,7 Din care acizi grasi saturati (g) 1,1; Glucide (g)60 din care zaharuri (g)- 0,8; Fibre alimentare(g)9,7; Proteine (g)13; Sare (g) < 0,01, Thiamina (vitamina B1) (mg) - 5,562 (51.1%*), fier (mg ) - 4.437 (31,7%*), beta glucane (g) - 4*. *Consumul zilnic de referinta al unui adult obisnuit (8400kj/ 2000 kcal).
Prezentare:
475 g
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Cereale |
categorie 4 | Fulgi de ovăz |
EAN | 4015637823645 |
item.product_type | HF |