Fasole Azuki Bio, 400 g, Obio
Proprietati: Ingrediente: Valori nutritionale/100g: Precautii: Prezentare:
Fasolea Azuki (cunoscuta si sub numele de fasole rosie, Adzuki, sau Aduki) se cultiva preponderent in China si Japonia. Este una dintre cele mai apreciate specii de fasole, datorita proprietatilor sale nutritive ridicate. Este bogata in proteine (20g proteine la 100g produs). Fasolea Azuki Obio provine din culturi ecologice certificate, fara pesticide.
fasole azuki*
*din agricultura ecologica
Energie: 1375kJ / 329kcal
Grasimi: 0.5g din care saturate: 0.2g
Carbohidrati: 50g din care zaharuri: 0g
Proteine: 20g
Saruri: 0.01g
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui și de îngheț.
400 g
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Cereale |
categorie 4 | Fasole |
EAN | 6426333001998 |
item.condition | new |
item.product_type | HF |
RECENZII Fasole Azuki Bio, 400 g, Obio
Nu exista inca nicio recenzie scrisa!