Faina integrala din secara, 1 kg, Solaris
Producator: Solaris
8.40 Lei
Mergi la magazin Anunta-ma cand pretul acestui produs scade!Faina integrala din secara, 1 kg, Solaris Are proprietati diferite de faina din grau la coacere, aceasta se explica prin faptul ca moleculele de gluten, prin prezenta de pentozan nu se produce efectul lipicios ca faina de grau pentru a retine gazele din aluat. Insa datorita prezentei substantelor mucilaginoase din secara se produce prin coacere o crusta bruna aromata, painea de secara fiind mai densa in comparatie cu painea de grau. Mod de preparare: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Secara cu susan si verdeata Ingrediente: 100g faina de secara, 300ml apa, pasta de susan, verdeata (dupa preferinta) Se pune faina de secara in apa fierbinte cu sare si se amesteca continuu pana se obtine o pasta consistenta. Se adauga pasta de susan si verdeata taiata marunt. Se consuma rece. Crema de secara Ingrediente: 150g faina de secara, 200ml apa, unt, miere Se fierbe apa si se toarna peste faina de secara, amestecand continuu pana devine un amestec omogen, totul la foc mic. Dupa 15 minute se ia de pe foc, se adauga untul si mierea. Se serveste calda. Paine integrala din secara Ingrediente: 250g faina de secara, 500g faina integrala grau, 2 linguri sare, 25g drojdie, 450ml apa calda, 2 linguri ulei, lapte, chimen. Se prepara similar cu painea din faina de grau. Prezentare: 1 kg
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Făină |
EAN | 5941828004663 |
item.product_type | HF |