Condiment Bio Ienibahar, 35 g, Sonnentor
Producator: Sonnentor
13.68 Lei
Mergi la magazin Anunta-ma cand pretul acestui produs scade!Magazine si preturi
Ienibaharul, cunoscut și sub numele de "cimbru sălbatic" sau "ierburi de cimbru," este o plantă aromatică cu frunze mici și flori albe sau roz, care aparține familiei Lamiaceae. Ienibaharul (Satureja hortensis sau Satureja montana) este folosit pe scară largă în bucătărie pentru aroma sa puternică și gustul intens. Acesta este originar din regiunile mediteraneene, dar poate fi găsit în multe părți ale lumii. Cu Ienibahar pe raftul de condimente aveți un as în mânecă deoarece se potrivește cu bucătăria orientală și caraibeană, precum și la mâncăruri gătite "ca la mama acasă".
Mod de folosire: Pentru a utiliza ienibaharul, puteți adăuga frunzele sale mărunțite sau uscate la mâncărurile gătite pentru a le da o notă de prospețime și savoare. De asemenea, puteți folosi ienibaharul în amestecuri de condimente sau în marinade pentru a adăuga gustul său distinctiv. Este important să-l utilizați cu moderație, deoarece gustul său puternic poate domina alte arome dacă este folosit în exces. Îndepărtați din mâncare înainte de a servi. Conditii de pastrare: Tara de provenienta: Ingrediente: Prezentare:
Ienibaharul este adesea folosit în bucatele tradiționale din Europa, inclusiv în preparatele italiene, franceze și grecești. Acest condiment are un gust asemănător cu cimbru, dar este mai puternic și mai piperat. Aroma sa pătrunzătoare se potrivește bine cu carnea de vită, carne de pasăre, pește, legume, cartofi și multe alte preparate culinare.
Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros.
Austria
Sare de mare afumată
150 g
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
EAN | 9004145003897 |
item.condition | new |
item.product_type | HF |