Apicol 9 Beta, 225 gr, Apicol Science
Producator: APICOL SCIENCE
43.45 Lei
Mergi la magazin Anunta-ma cand pretul acestui produs scade!Magazine si preturi
Descriere produs: Menținerea sănătății acestui ansamblu impresionant este o misiune deloc ușoară. Aceasta, în condițiile stresului actual, al alimentației chimizate și industrializate (1), dar și al consumului de diferite substanțe toxi– ce (2). Apoi, există tot mai multe tulpini de viruși (3), bacterii sau chiar fungi (4), care afectează componente vitale ale acestui sistem. Tocmai de aceea, știința caută soluții pentru menținerea sau chiar refacerea sănătății tuturor componentelor ansamblului digestiv. Despre miere galbenă Acțiuni fiziologice: Ingrediente miere galbenă: Mod de utilizare: Valori nutriționale la 100/grame: Precauții și contraindicații: Atenționări: Studii Științifice:
Organismul este alcătuit din ansamble foarte complexe de organe, profund interconectate între ele. Unul dintre aceste sisteme vitale este numit digestiv, deși funcțiile sale merg mult dincolo de digestie. Organele din compoziția sa realizează, într-adevăr, digestia și absorbția alimentelor ingerate. Dar, în plus, aceste organe asigură și evacuarea reziduurilor toxice sau neasimilabile și fac parte din mecanismele de menținere a echilibrului hormonal, imunitar sau hematologic. Foarte important, acest sistem digestiv are și câteva anexe vitale, adică glandele salivare, pancreasul și, cel mai important, FICATUL.
Unele ingrediente naturale ar putea fi, conform unor studii preliminare, în prima linie pentru protecția ficatului (5), pancreasului (6) sau a intestinelor.
Apicol 9 Beta sau” mierea galbenă” este un produs format din nouă ingrediente apicole și vegetale. Aceste ingrediente sunt implicate în procese cu efect de inhibare a dezvoltării microorganismelor periculoase ce pot apărea la acest nivel. De asemenea, sunt studiate pentru efectul de optimizare a răspunsului organismului în contact cu alcoolul (7) sau diferitele substanțe toxice.
• Susține sănătatea ficatului, contribuie la protejarea ficatului;
• Contribuie la potențialul de detoxifiere a ficatului;
• Susține vigoarea, vitalitatea și starea de vigilență;
• Promovează funcționarea normală a inimii și un nivel echilibrat al lipidelor sanguine;
• Ajută la susținerea digestiei grăsimilor/ contribuie la susținerea digestiei;
Miere polifloră (bio): 81,3%; Polen poliflor: 10%; Păstură: 5%; extract apos 1:10 din Brusture (Arctium lappa): 2%; Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract hidroalcoolic 40-50:1 (malto-dextrină), uscat, cu 80% silimarină: 1%; Șofran-de-India (Curcuma longa), rizom și rădăcini, extract lichid: 0,2%; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, extract apos (maltodextrină, dioxid de siliciu), uscat cu min. 7% siliciu: 0,2(%); Grapefruit (Citrus paradisi), sâmburi, extract hidroalcoolic uscat: 0,2(%); Lemongrass (Cymbopogon flexuosus), ulei esențial: 0,05(%); Grapefruit (Citrus paradisi), ulei esențial:0,05(%).
Câte 1-2 lingurițe, de 2 ori pe zi.
valoare energetică calorii: 349; glucide totale: 83,46; lipide totale: 0,44; proteine: 2,7.
Alergie la produsele apicole si la oricare dintre componentele produsului, intoleranță la fructoză.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment apicol și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului: Notificare nr.: AA12713/19.06.2019
1. Influența polenului asupra perturbărilor biochimice produse de ingerarea de alcool pe termen lung” – studiu de medicină experimentală.; J. Wójcicki; Herba Polonica. 1989
2. Apolipoproteina B determinată de VIRUSUL HEPATIC C este inhibată de flavonoidul naringenină din grapefruit”, Y. Nahmiaset. al., Hepatology, 2008
3. Articol științific: „acțiunea ANTIBACTERIANĂ a polenului asupra tulpinilor clinice de Streptococcus mutants și sinergia sa cu clorhexidina”.; A. Selvan et al.; International Journal Pharmaceutical Studies Research. 2011
4. Efectele in vitro ale extractului de lemongrass asupra CANDIDEI (Candida albicans), viabilității celulelor umane și suprafeței danturii”, studiu clinic, Petrus L. B. Madeira et. al., Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, 2016
5. Un preparat împotriva TOXICITĂȚII HEPATICE: o combinație între polenul de albine și armurariu; E. Cristea et al.
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Polen și Propolis |
EAN | 6425952000344 |
item.product_type | HF |