Vegan | Fără gluten | 100% vegetal
Înlocuitorul de ou este folosit în produse de patiserie dulci, cum ar fi vafele, clătitele și prăjiturile.
Sau în mâncăruri copioase precum clătite cu cartofi și legume sau pentru paneuri.
Mod de preparare: Dozare:5g (aprox. 1 linguriță) alternativă de ou și 50 ml apă minerală înlocuiesc un ou întreg. Ingrediente: Prezentare:
1. Amestecați alternativa la ouă cu apă minerală. Apoi adăugați celelalte ingrediente lichide și amestecați până devine pufoasă.
2. Amestecați bine toate ingredientele uscate și puneți peste lichidul amestecat anterior până formează o masă uniformă.
făină dulce de lupin*, amidon de porumb*, făină de porumb*, agent de îngroșare: gumă de roșcove*, proteine din in*, proteine din floarea soarelui*, emulgator: lecitină* (floarea soarelui*).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE
30 g
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 3 | Mix-uri |
EAN | 4005394287866 |
item.product_type | HF |