Ulei de camelina (ulei de camelina) Din ce in ce mai multe persoane sunt interesate de alimentatia sanatoasa si aleg in mod constient produse cu valori nutritive bogate, constientizandu-se ca o alimentatie corecta este un factor important care determina starea de sanatate. Uleiul de camelină presat la rece Olandia este o sursă bogată de acizi nesaturați, conține proporții favorabile de omega-3 și omega-6 și, în plus, conține vitamina E valoroasă. Datorită acesteia, are un efect benefic asupra sănătății și este o componentă importantă a dieta zilnică. O linguriță din acest produs natural pe zi este suficientă pentru a furniza organismului doza zilnică adecvată de acizi grași nesaturați. Uleiul de camelină presat la rece - proprietăți Uleiul de camelină se caracterizează printr-un conținut ridicat de vitamina E, care are un impact important nu numai asupra sănătății, ci și asupra aspectului. Nu fără motiv este numită „vitamina tinereții” – este un antioxidant puternic care protejează celulele împotriva efectelor radicalilor liberi și astfel ajută la întârzierea procesului de îmbătrânire. Rezultatul este o îmbunătățire a aspectului pielii. În plus, vitamina E susține funcționarea sistemului imunitar, reduce riscul de ateroscleroză și previne formarea cheagurilor de sânge. Uleiul de camelină presat la rece conține aproximativ 90% acizi nesaturați. Sunt componente esentiale ale unei alimentatii sanatoase deoarece indeplinesc multe functii in organism. Acestea influențează buna funcționare a inimii, susțin sistemul imunitar, reduc nivelul de colesterol rău și îmbunătățesc performanța mentală. În plus, au proprietăți antiinflamatorii și antitrombotice, uleiul natural de camelină conține și alte ingrediente valoroase, inclusiv vitamina A, vitaminele B, lecitină, precum și o mulțime de micro și macroelemente. Datorită unei astfel de compoziții unice, este perfectă ca element de îmbogățire a alimentației zilnice, precum și ca cosmetic natural pentru păr și piele. Un produs natural cu proprietăți unice Datorită bogăției de ingrediente importante pentru sănătate, uleiul de camelină presat la rece merită consumat în fiecare zi. Gustul picant și de nucă al uleiului de camelină se potrivește bine cu preparatele cu cartofi, crupe și ceapă. Se potrivește perfect cu preparatele din pește și poate fi adăugat cu succes, de exemplu, la salate. Uleiul de camelină – cum se păstrează? Pentru a menține proprietățile unice ale uleiului de camelină, acesta trebuie păstrat în condiții adecvate. Datorită acestui fapt, produsul nu își va pierde efectele sale benefice și de promovare a sănătății. Uleiul de camelină trebuie păstrat ferit de lumina soarelui și sursele de căldură. Temperatura maximă de depozitare nu trebuie să depășească 20°C. Se recomanda pastrarea uleiului in frigider, care isi va pastra proprietatile mai mult timp Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca fiecare produs din oferta noastra este de cea mai buna calitate. Uleiul de camelină presat la rece Olandia este un produs alimentar de mare valoare, cu proprietăți valoroase, care are un impact multidirecțional asupra sănătății. Îmbogățiți-vă dieta cu uleiuri naturale presate la rece! Producător: Złoto Polskie - Family Business sc ul. Piwna 5, 62-800 Kalisz indice: ZPO45
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
categorie 4 | Poland |
EAN | 5902020648697 |
item.condition | new |
item.product_type | BAA |