Paine ciabatta fara gluten, 200 g, Dr Schar
Produs dietetic pentru dietele fără gluten. Ingrediente: Amidon din porumb, apă, făină de porumb, fibre din măr, făină de orez, dextroză, agent de îngroșare: hidroxipropil metilceluloză, proteine din soia, ulei de floarea soarelui, drojdie, sare, acidifianți: acid tartaric și acid citric. Poate conține urme de lupin.Nu conține: Gluten | Grâu | Lactoză.
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
A se consuma de preferință înaintea datei inscripționate pe ambalaj.
Produs în Germania pentru Dr. Schar AG.
Valoare energetică 1019 kJ/241 kcal
Lipide 3.0 g
Din care saturate 0.5 g
Carbohidrați 46.0 g
Din care dizaharide 2.7 g
Fibre 7.4 g
Proteine 3.9 g
Sare 430 mg
Greutate neta 200 g
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
EAN | 8008698010259 |
item.product_type | HF |
RECENZII Paine ciabatta fara gluten, 200 g, Dr Schar
Nu exista inca nicio recenzie scrisa!