Ciocolata Bio cu lapte si sare Fleur de Sel, 100 g, Gepa
Producator: Gepa
Anunta-ma cand revine pe stoc!Pentru producerea ciocolatei organice cu lapte integral, inclusiv delicioasa ciocolata cu sare, se foloseste lapte alpin organic Naturland de la cooperativa de produse lactate Berchtesgadener Land. Aceasta a fost prima fabrica de lapte din Germania care a primit cu succes certificarea Naturland Fair.
Caracteristici: Valori nutritionale/100g: Precauții: Ingrediente: Conditii de pastrare: Prezentare:
● Cu sare piramidala lucrata manual
● Cu lapte organic Naturland din sudul Germaniei
● Import direct de ingrediente de înaltă calitate
Valoare energetica: 2371kJ /569 kcal
Grasimi: 37,7 g
Acizi grasi saturati: 23,7 g
Carbohidrati: 47,7 g
Zaharuri: 46,4 g
Proteine: 8,3 g
Sare: 0,74 g
Poate contine urme de coji, de fructe si gluten.
lapte praf integral25%°*, unt de cacao°*, masa de cacao°*, zahar integral din trestie °*, cacao: 37% minim, sare piramidala 0,5%(Fleur de Sel), extract de vanilie°*
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/ non-UE.
°=din comert echitabil, cota de ingrediente din comert echitabil în total: 99,5%.
A se pastra la loc uscat si racoros.
100g
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
EAN | 4013320185780 |
item.product_type | HF |