Budinca de ciocolata Bio fara gluten, 100 g, Niavis
Producator: NIAVIS
Anunta-ma cand revine pe stoc!Avand o textura cremoasa, budinca de ciocolata este un desert des folosit in bucataria vegana.
Mod de utilizare: Ingrediente: Informatii nutritionale: Prezentare:
Pentru 4 portii, este nevoie de 500 ml de lapte sau diferite bauturi vegetale (orez, soia, migdale) si 40 g de budinca pudra.
Cele 40 g de pudra se dizolva in 100 ml de lapte rece.
In laptele ramas (400 ml) se adauga 2 linguri de zahar sau inlocuitor al acestuia (aprox 40 g) si se pune la fiert.
Amestecul de budinca si lapte rece se adauga in laptele fierbinte si se amesteca continuu aprox 2 minute.
Se toarna in boluri si se lasa la racit.
Amidon de porumb*, pudra de cacao cu continut redus de grasimi ( 20% ) *
* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA'
Pentru 100 g:
Energie............1405.0kj/331.0kcal
Grasimi............2.3g din care grasimi saturate......1.4g
Glucide..........73.0.0g din care zahar.................0.5g
Proteine...........4.8g
Fibre ...............0g
Sare................0.03g
100 g
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
EAN | 6426284002907 |
item.condition | new |
item.product_type | HF |