Biscuiti din tarate de ovaz cu ciocolata, 225 g, Dukan
Producator: Dukan
32.45 Lei
Mergi la magazin Anunta-ma cand pretul acestui produs scade!Magazine si preturi
Acest produs este preparat cu atentie într-un atelier care foloseşte făină albă, lapte, sulfiti, fructe cu coajă dură şi susan.
O cutie de biscuiti cu tarate de ovaz si ciocolata contine 18 biscuiti, ambalati in pachetele de cate 3 biscuiti deliciosi.
Conditii de pastrare Pentru a te bucura de biscuiţi crocanţi si a conserva beneficiile acestora, pastreaza biscuitii într-un loc întunecat, uscat şi răcoros. La temperaturi de peste 20 grade ciocolata poate capata o tenta albicioasa insa proprietatile sale raman neschimbate.
Consumul excesiv de maltitol poate avea efecte laxative.
Ingrediente: Declaratie nutritionala 100 g 1 portie (3 biscuiti) Energie 1587 kJ Glucide din care polioli 46,2 g 18.1g 17,32g 6.78g Grasimi In cadrul Metodei Dukan 3 biscuiti Dukan din tarate de ovaz cu ciocolata reprezinta echivalentul a 3 portii de alimente tolarate. Prezentare:
Tărâțe de ovăz 65% (gluten), chipsuri de ciocolată cu îndulcitor 12,5% (îndulcitor: maltitol, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia, cacao cu conținut scăzut de grăsimi, aromă naturală de vanilie); îndulcitori: maltitol, izomalt; fibră de salcâm; ulei de rapiță 5,5%; gluten de grâu; proteine din lapte: cazeină; lapte praf degresat ; praf de ou întreg; praf de copt: carbonat de amoniu; aromă naturală.
Realizat într-un atelier care folosește făină albă, susan și nuci.
380 kcal 595 kJ
143 kcal Proteine 16,7g 6,27 g
din care zaharuri
1,9 g
0,71 g
din care acizi graşi saturaţi 13,8g
3,7 g 5,19 g
1,38 g Fibre alimentare 16,5 g 6,2 g Sare 0,151g 0,06 g
Cantitate permisa in faza 1 (Atac) 1 biscuite
Cantitate permisa in faza 2 (Croaziera) 2 biscuiti
Cantitate permisa in faza 3 (Consolidare) 4 biscuiti
Cantitate permisa in faza 4 (Stabilizare) nelimitat (ca parte componenta a unei diete echilibrate)
Produs in Franta
225 gr.
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
EAN | 3760151011429 |
item.product_type | HF |