Proprietati: Mod de utilizare: Ingrediente: Informatii nutritionale: Prezentare:
- Amidonul de Tapioca, obtinut din radacinile plantei de manioc, cu o consistenta fina, a unei pudre albe, inlocuieste cu usurinta amidonul de porumb;
- se foloseste ca aditiv la prepararea painii, a deserturilor si cremelor vegane.
Pentru paine, se recomanda folosirea in raport de 1/5 amidon de tapioca la 4/5 faina.
Pentru patiserie, se recomanda folosirea in raport de 1/3 amidon de tapioca la 2/3 faina.
Pentru ingrosarea supelor, cremelor sau la pentru prepararea deserturilor, se recomanda diluarea intr-un lichid rece inainte de incorporarea in preparat.
100% amidon de tapioca*
*Ingredient provenit din agricultura ecologica.
Energie............ 1498.0kj/358.0kcal
Grasimi............0.02g din care grasimi saturate ......0.01g
Glucide.........88.7g din care zaharuri ...................3.4g
Fibre ................0.9g
Proteine............0.2g
Sare.................0.01g
250 g
General | |
categorie 0 | Dietă și Nutriție |
EAN | 6426284002990 |
item.condition | new |
item.product_type | HF |